Saaristo Risteily 31.8  Reitti Airiston kautta Rymättylä halki länteen Pakinaisten saariryhmään ja Pähkinäiseen - ilmoittaudu ennen 1.5

 

Saaristo risteily

Inga Lill

 

Elokuussa, 31.8, päiväretki Pähkinäisten Saareen. SIIS: Ihan todelliseen saaristoon!

Pähkinäisten saari on Turun Kaupungin virkistyspaikka, jossa mahdollisuus saunoa. Rannassa on grilli, jossa tarkoitus grillata makkaraa. Matka kestää edestakaisin 6 tuntia ja perillä olemme 3 tuntia eli yhteensä 9 tuntia.

Matkalla croissanttikahvit lähdön jälkeen, perillä lohikeittolounas saaristolaisleivän kera, iltapäiväkahvi leivonnaisen kera, sekä paluumatkalla suolainen huikopala . Laivassa on portaita, joten retki ei sovi liikuntarajoitteisille. Mukaan voi ottaa perheenjäseniä tai kavereita.

Risteily toteutuu meitä lähtijöitä on riitävästi. Mukaan mahtuu vielä, matti myöhäiset herätys. 

Lähtö on 31.8  klo 8:30 Naantalista ja Inga-Lill sijaitsee Naantalin purjelaivalaiturissa. Osoite: Sahantie Naantali (Ajo-ohje: Satamatie-Kopenkatu-Sahantie ). 

Reissun voi maksaa Kerhon tilille, jäseniltä 40 € ja ei jäseniltä 55 €, FI23 5716 9020 0189 79, suoritathan maksun elokuun puoliväliin mennessä.  

(Viesti kenttään:  ingalill, maksajan nimi ja lukumäärä montako maksaa - esimerkki viestistä  -  Ingalill, Matti Mekäläinen, kolme maksua

Vaatetus ilman/sään mukaan ja uimakamppeet jos mereen tekee mieli.    Saaressa on grillikatos, jossa tarkoitus grillata makkaraa.  Kerho (TSPK) huolehtii sinapista ja noin yksi makkara / osallistuja sekä pillimehun retken hintaan.   Saunaan on saatavilla mallas/virvoke juomia kannatuslippuja vastaan.   Matkalla voi ostaa kannatuslippuja saunareissulle kerhon hankinta kulujen vähentämiseksi. 

Purjehdus terveisin  TSPK - puolesta Jukka

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli