Neuroneuvonta tarjoaa Teemaluennon kivunpsykologiasta ja kipuselviytymisestä Turussa tiistaina 22.5.2018 klo 18-19.30
 
Neuroneuvonta mahdollistaa vuosittain noin neljä maksutonta Teemaluentoa. Luentoja on järjestetty pääsääntöisesti Helsingissä, nyt ensi kertaa luento toteutuu Turussa. Luentoa on mahdollista katsoa myös suoratoistona verkossa, ilmoittautuessa tehdään valinta osallistuuko luennolle paikanpäällä vai verkossa.
Neuroneuvonnan palvelut on tarkoitettu kaikille Neuroliiton, Parkinson-liiton ja Aivoliiton kohderyhmille! Välittäkää tietoa tilaisuudesta eteenpäin, Kiitos!
Teemaluento: Kivun psykologia ja kipuselviytyminen
Aika:                                   tiistaina 22.5.2018 klo 18 - 19:30
Paikka:                               Lounatuulen yhteisötalo, kokoustila Pihlaja, 
                                            Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku tai verkossa kotikoneella
Luennoitsija:                      Kipu- ja kuntoutuspsykologi Terhi Runsio
 
Kipu on moniulotteinen ilmiö. On yksilöllistä, miten kipu vaikuttaa kantajaansa ja miten itse voi vaikuttaa kipukokemukseensa. Tule kuuntelemaan luentoa kivun psykologiasta ja kipuselviytymisestä. Kipupsykologi Terhi Runsio johdattaa teemaan. Tavoitteena on tarjota tietoa kivun psykologiasta sekä mahdollisuuksia löytää lisää keinoja oman kipuselviytymiseen. Miten voimme selviytyä kivusta?
Luento on suunnattu sinulle joka sairastat MS-tautia tai jotain harvinaista neurologista sairautta, tai sinulle joka sairastat Parkinsonin tautia tai jotain muuta liikehäiriösairautta tai sinulle joka olet sairastanut aivoverenkiertohäiriön. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös läheiset.
Luennon aikana on mahdollisuus kysymyksiin. Verkossa luentoa seuraavilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijalle chat- palvelun kautta. Luennosta ei tehdä tallennetta.
Tilaisuus on maksuton
Ilmoittautuminen 10.5. mennessä osoitteessa tapahtumat.neuroliitto.fi
HUOM! Valitse ilmoittautuessasi osallistutko verkkoluennolle vai luennolle Turussa. Verkkoluentoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat tiedot ja luentolinkki.
lisätiedot allekirjoittaneelta
Ystävällisin terveisin
Anna Hokkanen
sosionomi
Neuroliitto ry
Avokuntoutus Aksoni Helsinki
Arabiankatu 17
00560 Helsinki
puh. 040 500 1657
     
                   

 

 
Jaa artikkeli